Tweede winst in zwemloop voor Gosselink Guido Gosselink wint zwemloopcircuit TCT
14 maart 2000 - De vijfde zwemloop van het zwemloopcircuit van de Triathlon Club Twente werd door DSTV Aloha georganiseerd op de campus van de Universiteit Twente. Er was keus uit een lange (1 km zwemmen - 10 km lopen) en korte (0.5 km zwemmen - 5 km lopen) versie. Op de lange afstand zwommen Guido Gosselink (TCT), Mark Spits (Aloha) en Jetse Scholma (Aloha) naar 12.30 op de 1000m. Door een vergissing werden zij nog niet uit water gehaald en zwommen ze nog twee banen van 16,7 m, om vervolgens in 12.55 uit het water te komen, kort daarop gevolgd door Tom Tiehatten (TCT) en Jan Maneschijn (Holten). Bij het lopen zette Gosselink orde op zaken en liep makkelijk naar de winst in 47.54. Jan Maneschijn kon de schade het meest beperken en kwam op 2 minuten achterstand binnen. Jetse Scholma verbeterde het oude parcours record ook nog door binnen de 52 minuten te finishen. Hier mee pakte Scholma de kop in het TCT circuit, met nog 1 wedstrijd op 9 april te gaan.
9 april 2000 - Met een verbetering van het oude parcoursrecord van Frank Stift (24.57) met 27 seconden tot 24.30 pakte Guido Gosselink de eerste plaats van de wedstrijd en schoof hij Jetse Scholma (Aloha) voorbij in het klassement van het zwemloopcircuit van Triathlon Club Twente. Bij het zwemmen was Alohaan Wico Hopman het snelste met 6.08 over 500m, kort daarop gevolgd door Gosselink (6.11) en Tom Tiehatten (6.19). Bij het lopen was Gosselink het snelst in 18.19, voor Bert Hommes in 18.53 en Frank Wiebes met 19.03. Hiermee was Wiebes (Triathlon Club Twente) net snel genoeg om Tom Tiehatten van de derde plaats in het circuit af te houden.
Winst in zwemloop Triathlon Club Twente
9 januari 2000 - De derde zwemloop van Triathlon Club Twente is gewonnen door Guido Gosselink in 27.12. Tweede werd Frank Wiebes op 11 seconden, gevolgd door Jetze Scholma (Aloha) op 22 seconden. In het circuit klassement staat Jetze Scholma eerste met twee overwinningen en een derde plaats. In totaal tellen de beste drie resultaten van 6 wedstrijden. De afgelegde afstanden waren 500m zwemmen en 5.6 km lopen.